Общи условия за ползване на www.olgan.org


1. Въведение
Добре дошли в www.olgan.org ("Уебсайтът" или "Сайтът"). Сайтът е собственост и се управлява от Олга Недялкова. ("ОН", "нас" или "ние").

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ИЗПОЛЗВАНЕTO НА САЙТА. Чрез използването на Сайта, вие се съгласявате с тези Условия за ползване. Ако не сте съгласни с тези Условия за ползване, не можете да използвате Сайта. В допълнение, когато използвате някой от нашите настоящи или бъдещи услуги, вие също ще бъде обект на нашите указания, срокове, условия и споразумения, приложими към тези услуги. Ако тези условия за ползване са в противоречие с насоките, условията и споразумения, приложими за тези услуги, тези Условия ще се използват за да разрешат противоречията.
Условията за ползване включват нашата политика за конфиденциалност и процедурите за нарушаване на авторското право, които също определят посещенията Ви на Уебсайта.

2. Използване на Уебсайта от непълнолетни
Използването на този Сайт е ограничено само до тези, които са на 16 години или по-възрастни. Чрез използването на този Сайт, вие декларирате и гарантирате, че сте пълнолетен и определен като възрастен в съответствие с местните закони, закони на държавата, областта и страната, в която пребивавате. Ако сте на възраст под 16 години или непълнолетен, както е определено със закона на местоположението ви, трябва да излезете сега, преди да използвате този уеб сайт.

Ние не продаваме продукти за деца, а само за възрастни, които могат да ги закупят с кредитната си карта или с помощта на други разрешени методи на плащане. Ние запазваме правото да отказваме услуги, да блокираме потребители, да добавяме или премахваме съдържание или отказваме поръчки по свое усмотрение.
Моля също така да прегледате Детски Декларация в секция с политиката за конфиденциалност.

3. Необходимо
Вие се съгласявате, че се запознавате с тези Условия за ползване, намирайки се в разумно и адекватно състояние и признавате, че достъпа ви до и използването на Сайта и данни, материали и наличната информация в или чрез Уебсайта ви е позволена.

4. Ограничения относно употребата; Ограничен лиценз
Цялото съдържание, съдържаща се на сайта (колективно, "Съдържание"), като текст, графики, лога, икони, изображения, аудио и видео клипове, цифрови сваляния, съставяне на данни и софтуер, е наша собственост или собственост на нашите лицензодатели или лицензианти, и съставянето на Съдържанието на сайта е нашата изключителна собственост, защитена от България и международните закони за авторското право, договори и конвенции. Целия софтуер, използван в Сайта е наша собственост или собственост на нашите доставчици на софтуер и защитена от България и международните закони за авторското право, договори и конвенции.

Всички търговски марки, марки за услуги, графики, лога, заглавия на страници, икони, скриптове и търговски наименования, съдържаща се в сайта, са собственост на нас или нашите лицензодатели или лицензианти. Нашите марки не могат да бъдат използвани във връзка с всеки продукт или услуга, която не е наша по начин, който е вероятно да доведе до объркване на потребителите или да ни дискредитира. Всички други марки не са собственост на нас, които се появяват на уеб сайта, са собственост на съответните им собственици, които могат или не могат да бъдат присъединени, или спонсорирани от нас.

Ние ви предоставяме ограничен лиценз за достъп, който ви дава право само за лично ползване на сайта. Съдържанието на сайта или друга друга негова част, собственост, управлявана, лицензирана, или контролирана от нас не може да бъде копирана, възпроизвеждана, преиздавани, изтегляна, качване,публикувана, предавана или разпространява по никакъв начин, или продавана, препродавана или експлоатирана по друг начин с търговска цел. Изключение прави тегленето на едно (1) копие на книга "Ожени го, ако можеш", което ние правим достъпни за Вас за такива цели на един компютър за ваша лична, нетърговска употреба, при условие че вие:
(А) Запазвате в цялост всички авторски права, търговски марки и други права на собственост;
(Б) не променяте нейното съдържание;
(В) Не използвайте всяко съдържание по начин, който предполага асоциация с някой от нашите продукти, услуги или марки;
(г) Не Изтегляте съдържанието, така че да се избегнат бъдещи сваляне от сайта.

Използване на позволеното изтеглено съдържание на всеки друг сайт или компютър освен Вашият е строго забранено.
Този лиценз не включва и специално изключва всички права да: препродавате или да правите всяко търговско използване на Уебсайта или всяко съдържание; събиране и използване на описания на продукти, описания на цени; Изтегляне или копиране информацията за профила си в полза на някой друг; или да използвате всяка форма на извличане на данни, роботи или подобни събиране и извличане на инструменти. Не можете да измисляте, или такива техники, за да приложат, всяка минута, съдържание или друга частна информация, и не използвайте никакви мета тагове или друг "скрит текст", използващи тази интелектуална собственост, без наше и изричното писмено съгласие всеки приложим собственика. Всяко неоторизирано използване автоматично отпада предоставената лицензия за вас по-долу. Вие получавате ограничен, отменим и неизключително право да създадете хипервръзка само за нашата начална страница, при условие че връзката не ни или на нашите лицензодатели или лицензианти, или на съответните си продукти или услуги, представят, в невярно, подвеждащо, уронващ , или по друг начин обидно значение. Нямате право да използвате някой от нашата или интелектуалната собственост всяка такава партия като част от линка, без ни и изричното писмено съгласие всяка такава партия.
5. използване и опазване на име и парола.
ОН ще присвоите парола и акаунт ID а на вас, така че можете да получите достъп и да използвате някои области на сайта. Всеки потребител, който използва като целеви парола и ID, се счита за да бъде разрешено от вас за достъп и използване на сайта и ОН няма задължението да разследва разрешението или източника на всеки такъв достъп или използване. Вие потвърждавате и приемате, че МЕЖДУ ВАС И ОН, вие ще бъдете единствено отговорен за всяко достъп и използване на сайта BY всеки, който използва паролата и ID възложени ви дали тези достъп и използване на сайта всъщност е упълномощен от ВАС, включително всички съобщения и трансмисии И всички задължения (включително финансов ЗАДЪЛЖЕНИЯ За покупки през сайта), които могат да произтекат от такъв достъп или употреба.
Единствено вие сте отговорни за защитата на сигурността и поверителността на паролата и ID възложени за вас. Вие трябва незабавно да уведоми ОН за всяко неоторизирано използване на възложената парола или ID, или някакво друго нарушение или заплаха за нарушение на сигурността на сайта, от които сте наясно. Вие ще бъдете отговорен за всяка дейност, провеждана под назначен парола или ID.
6. изисквания към системата.
Използването на някои области на сайта изисква достъп до Интернет, аудио софтуер за управление или друг софтуер позволява свалянето и съхраняването на аудио и аудио-визуални файлове в MP3 или друг цифров формат ("Софтуерът"), както и за някои съдържание за изтегляне, съвместимо устройство играч (на "устройство"). ОН, може по всяко време и от време на време, по свое усмотрение, да модифицирате, да преразгледа, или по друг начин променя системните изисквания за Сайта и формата на всяко съдържание за изтегляне, изцяло или частично, без предупреждение или задължение за вас ,
Интернет достъп, използване на софтуер, или използването на изделието може да доведе до такси в допълнение към всички такси, направени на уебсайта. Софтуер и съоръжения може да ви принуди да се получи актуализации или надстройки от време на време. Вашата способност за използване на сайта могат да бъдат засегнати от работата на софтуера, устройството, или интернет връзката ви. Вие потвърждавате и приемате, че е Ваша лична отговорност, за да се съобразят с изискванията на системата на вашия софтуера и устройството, както е в сила от време на време, и да се поддържа, обновяване и надграждане на софтуер и съоръжения, включително изплащането на всички Интернет достъп , такси Software, и устройството, без да се прибягва до ОН.
7. ТВЪРДЕНИЯТА
Можете да публикувате мнения, коментари, снимки и друго съдържание; изпрати съобщения; и да дават предложения, идеи, коментари, въпроси или друга информация, толкова дълго, тъй като нито едно от тези материали са незаконни, неприлични, заплашителни, клеветнически, нарушаващи неприкосновеността на личния живот, в нарушение на правата на интелектуална собственост, или по друг начин причинява вреда на трети лица или нежелателен и правим не се състоят от или съдържат софтуерни вируси, политически кампании, търговски, поредица писма, масови писма, или всяка друга форма на "спам". Нямате право да използвате фалшив адрес на електронна поща, представяте ли някой, или по друг начин да заблуждава по отношение на произхода на всеки файл. Ние си запазваме правото (но не и задължение) да премахват или редактират всеки такова съдържание, но ние не редовно преразглежда Публикувано съдържание.
Книгата, която ОН дава за сваляне е издяло в електронен формат и ОН не се ангажира да предоставя хартиено копие.
Моля, не ни изпратите всякакви материали, които не възнамерявате да бъде предмет на Лиценз за съдържанието генерирано от потребителите, описано в този параграф. Цялото съдържание е описано в непосредствено предходния параграф и всяка и всякаква друга информация, съдържание или материали, които публикувате или да ни изпратите наричани се нарича "от потребителя съдържание." Ако публикувате или изпращате от потребителя съдържание, за да ни , волно или неволно, ние (и такива други, тъй като ние може да определи от време на време), имат неограничени права за използването им за всякакви цели, каквато, търговски или други, без никакво допълнително разрешение от, или всяко плащане, Вие или някой друг. Ние и нашите определените също имат право (но не и задължение) да използва името, което сте предоставили, както и всяко друго наименование, с което сте или могат да бъдат известни, във връзка с потребителя съдържание. Без да се ограничава общият характер на горното, Вие се безусловно предоставят на нас вечно, неизключително, неотменимо, напълно платени, безвъзмезден, под-прехвърлимо и прехвърляеми универсална лиценз за използване, повторно използване, възпроизвеждане, предаване, печат , публикува, дисплей, изложба, разпространение, повторно разпространение, копиране, домакин, магазин, кеш, архив, форум, категоризира, коментира, излъчване, поток, изтегляне, редактиране, променя, модифицира, адаптира, превежда, създавате производни произведения базирани при и изпълнява публично от потребителя съдържание, изцяло или частично, с всички средства и по всички медии, сега известни или долу създадени за всякакви цели, без предварително уведомление до Вас и с или без признание (на "Лиценз за съдържанието генерирано от потребителите "). Вие се съгласявате с Лиценз за съдържанието генерирано от потребителите или не си от потребителя съдържание се използва от нас.
Вие декларирате, заповед и се съгласявате, че: вие притежавате или контролирате всички права върху всички от потребителя съдържание, което публикувате или да ни изпратите; че всички такива от потребителя съдържание, е точна; Използването на такива от потребителя съдържание не нарушава тези Условия за ползване, нашата политика за поверителност или правата на трети лица и няма да причини вреда на никого; и ще ни и нашите филиали и определените обезщетява от и срещу всякакви искове, произтичащи от, произтичащи от или свързани с такава от потребителя съдържание. Ние имаме право (но не и задължение) да наблюдава, да редактирате или премахвате всяка дейност или съдържание с участието на вас. Ние не носим отговорност и не поема отговорност за всякаква генерирано от потребителите съдържание, публикувано или изпратени от вас или от някой друг.
Вие се съгласявате, че от потребителя съдържание, няма да бъдат обект на каквато очакване на доверие или недоверие между нас и че никаква поверителна или доверителни отношения е предназначен или създадени между вас и нас. До степен, че всички така наречени "морални права", "сродните му права" или подобни или аналогични права се прилагат за всяко от потребителя съдържание и които не се притежава изключително от нас, вие се съгласявате да не прилагат или да възлага, или да разреши на всеки трети страна да наложи или да възлага, такива права.
Всеки път, когато достъп до сайта, или по пощата, или да внесе от потребителя съдържание, вие се съгласявате, че Лиценз за съдържанието генерирано от потребителите е ратифицирала и потвърдено с оглед на това от потребителя съдържание и всичко от потребителя съдържание преди това е публикувал или внесено от вас ,
8. СЪДЪРЖАНИЕ свързан с интернет страницата
Трябва да сте наясно, че при посещение на сайт, вие може да се насочи към други сайтове извън нашия контрол, включително връзки към и от филиали и партньори за съдържание, които могат да използват нашите марки като част от един филиал на връзката. Когато кликнете върху линк, който ви насочва далеч от Уебсайта, сайтът, към който са насочени не могат да бъдат контролирани от нас и различни от гледна точка на политиките ползване и декларацията може да се прилага, което трябва внимателно да прочете и оцени. Вие приемате, че ние не сме отговорни за разглеждането или оценяване, и че ние не гарантираме приноси, всяко такова трето лице или съдържанието на сайтовете си. Ние не поемаме никаква отговорност или задължения за действия, продукти, или съдържанието на трета страна или сайтове на трети страни. Ние си запазваме правото да забраните линкове от или до сайтове на трети лица, въпреки че ние не са задължени да го правят.
9. ОТКАЗ ОТ ГАРАНЦИИ - Снемане и освободете.
СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА СЕ ПРЕДОСТАВЯ "КАКТО СА", БЕЗ ГАРАНЦИЯ ОТ КАКЪВТО И ДА Е ВИД, изразена или подразбираща. ДОКОЛКОТО Е ПОЗВОЛЕНО ОТ ЗАКОНА, Ние не носим всякакви гаранции, преки или косвени, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ. НИЕ НЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ функциите, съдържащи се всякакво съдържание (ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, генерирано от потребителите съдържание) ще бъде непрекъсната или безпогрешна, ЧЕ нередности ще бъдат отстранявани или че уеб сайт или сървърите, които предоставя такова съдържание СА БЕЗПЛАТНИ ВИРУСИ или други вредни компоненти И вие поемате ВСИЧКИ РАЗХОДИ НЕОБХОДИМО ОБСЛУЖВАНЕ, ПОПРАВКА ИЛИ КОРЕКЦИИ НА НЯКОЙ ОТ ВАШЕТО оборудване или софтуер. Ние не поема ангажименти или гаранции по отношение на използването, или на резултатите от ползване на всеки файл, продукт или услуга, СЪДЪРЖАЩИ СЕ или предлагани, предоставени под формата на, или който е свързан по някакъв начин с САЙТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, сайтове на трети страни OR услуга, свързана с от уебсайта (и по-конкретно НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ИЛИ ГАРАНЦИЯ ОТ коректност, точност, пълнота, надеждност или безопасност).
Категорично отхвърлят всякаква Отговорността за точността, пълнотата или наличието на информация, съдържание и материали, намерени в сайтове, които сочат към или от интернет страницата. НИЕ не може да гарантира, че ще бъдете доволни от някоя продукта или услугата, които сте закупили от уебсайт трета страна, която връзки към или от интернет страницата или трета страна, информацията, съдържанието или материалите, съдържащи се на нашия уебсайт. НИЕ НЕ обвързва с никакви на стоката, нито сме приемали стъпки за потвърждаване на точността, пълнотата и надеждността на, на всяка информация, съдържание или материали, съдържащи се всеки сайт на трета страна. НИЕ НЕ ПРАВИ НИКАКВИ ДЕКЛАРАЦИИ ИЛИ гаранции по отношение сигурността на информацията, съдържание или материали (включително, НО НЕ САМО, кредитна карта и друга лична информация) Може да бъде поискано да даде на всяко трето лице. ВИЕ СЕ неотменимо и безусловно ОТКАЗВАТЕ всякакви искове срещу нас ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯ, съдържанието и материалите, съдържащи се на интернет страницата (ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, от потребителя съдържание), ON САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ, както и всякаква информация, съдържанието и материалите, които предоставяте към или през ТАКИВА САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, кредитна карта и друга лична информация). Ние силно препоръчваме да се положат всички РАЗСЛЕДВАНЕ ЧУВСТВАТЕ необходимо или подходящо Преди започване на всеки онлайн или офлайн СДЕЛКИ с трета страна.
Сайта и продуктите / услугите, които се съдържат по този въпрос не са заместими за съвет и лечение на лицензиран PROFESSIONAL. Не всички продукти и услуги са подходящи за всеки. Създателите на всички продукти / услуги Не си мислете, и не трябва да, на отговорност спрямо потребителите, за повреда или загуба във връзка с тях. Ние не поема ангажименти или гаранции И изрично се отказваме всякаква отговорност ОТНОСНО някакво третиране или всяко действие След информацията, предлагани или предоставяни в рамките на или чрез сайта. Ако имате конкретни притеснения или ситуация, в която имате нужда от професионален или медицинска помощ, трябва да се консултирате с подходящо обучени и квалифицирани специалисти, като лицензиран психолог, лекар или друг здравен специалист. НИКОГА пренебрегне медицинска помощ на психолога, лекар или друг здравен специалист, или при забавяне на иска такова СЪВЕТИ, Поради информацията, предлагани или предоставяни в рамките на или чрез сайта.
Вие потвърждавате, че имате внимателно прочетете това "ОТКАЗ И ОСВОБОЖДАВАНЕ" И напълно разбирам, че това е ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ. ВИЕ ИЗРИЧНО ПРИЕМАТ, за да се освободи И ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ ALL Застрахованите лица (както е определено по-долу) ОТ всякакви искове или причините на действие и ПРИЕМА ДА доброволно се откажат и безвъзвратно ОТКАЗВАТЕ и да освободи всяко право, че може да имаме друго, за да донесе на съдебни действия срещу КАКВАТО обезщетяват PARTY за телесна повреда или имущество ВРЕДИ.
Определени държавни закони не позволяват ограничаване на косвените ГАРАНЦИИ ИЛИ изключване или ограничаване на определени щети. Ако тези закони се прилагат към вас, някои или всички от гореизброените ОТКАЗИТЕ, или ограничения МОЖЕ ДА НЕ СЕ ОТНАСЯТ ЗА ВАС и е възможно да има допълнителни права.
10. ОБЕЗЩЕТЕНИЕ
Вие се съгласявате да обезщетите, да защитавате и нас и нашите лицензодатели, лицензополучатели, заместници, дистрибутори, агенти, представители и други пълномощници, и всеки от техните служители, директори, собственици, управители, членове, служители, агенти, представители и правоприемници (заедно "Застрахованите лица"), от и срещу всякакви загуби, разходи, щети, отговорност и разходи (включително, без ограничение, разходи за сетълмент и правни или други такси и разходи), понесени или направени от някой от Обезщетените страните, произтичащи от, във връзка с или свързани с всяко нарушаване или предполагаемо нарушаване от Ваша страна на тези Условия за ползване. Вие трябва да използвате най-добрите си усилия, за да си сътрудничат с нас в защита на всеки иск. Ние си запазваме правото, по наше собствена сметка, да наемат отделни съвет и поемат изричната защита и контрол на населеното място и разположението на всяка претенция, която е предмет на обезщетение от вас.
11. ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ (включително небрежност) НИЕ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ КЪМ ВАС ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ЗА КАКВИТО И ДА СА ПРЕКИ, СЛУЧАЙНИ, СПЕЦИАЛНИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ ЩЕТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ), ЛИЧНИ повреда (включително смърт) или имущество щети от всякакъв следвие или ЧЕ издигнат от OR резултат от: (A) ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИЛИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, уебсайта или всяко съдържание или функции НЕГО; OR (B) всяко действие или бездействие, онлайн или офлайн, на някой от потребителите на сайта или някой друг, дори и ако ние СА БИЛИ НАЯСНО ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ТАКИВА ЩЕТИ. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НАШИЯТ ОБЩ ОТГОВОРНОСТ КЪМ ВАС ЗА ВСИЧКИ ЗАГУБИ, COST, повреда, задължение или разход (ВКЛЮЧИТЕЛНО адвокати ТАКСИ И РАЗХОДИ), който може да пострада или да прави при никакви ТЕОРИЯ НА ОТГОВОРНОСТ, ПО ДОГОВОР, ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ (ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО , НЕБРЕЖНОСТ) ИЛИ ПО ДРУГ НАЧИН, надвишава по-малката от сумата, платена от вас, ако има такива, за правото на достъп до или не участват в дейности, свързани с уеб сайт или $ 100.00.
Под никакви обстоятелства ние или някоя от Застрахованите лица НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА отлагане или неуспех работата в резултат пряко или косвено, от някое събитие от непреодолима сила или друга причина извън нашия OR техен контрол, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, природни бедствия, война , оборудване и технически неизправности, електрическа енергия откази или колебания стачки, трудови спорове, бунтове, граждански безредици, недостиг на труда и използваните материали, природни бедствия, действия на правителството, поръчки на местни или чуждестранни съдилища, или неизпълнението на трети лица , Нито ние, нито друг обезщетяват страна е отговорна ИЛИ ОТГОВОРНОСТ ЗА: (а) всяка несъвместимост между сайта и САЙТОВЕ, SERVICE, софтуер или хардуер; OR (б) всяко забавяне или невъзможност може да изпитате всяко предаване или сделката, свързана с уеб сайта.
ОГРАНИЧЕНИЯТА, ИЗКЛЮЧЕНИЯТА И НЕПРИЗНАВАНЕТО тук и на други места в тези условия на ползване се прилагат ДО МАКСИМАЛНАТА СТЕПЕН, РАЗРЕШЕНА ОТ ПРИЛОЖИМИЯ ЗАКОН.
Приложимото право може да НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ някои от изключенията, ограничения, или отказ НА ОТГОВОРНОСТ, заложени в тези УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, SO подобни изключения, ограничения или отказ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАС.
12. АВТОРСКОПРАВНИТЕ ОПЛАКВАНИЯ
Ние уважаваме правата на интелектуална собственост на трети лица. Ако смятате, че вашата работа е копиран на Сайта по начин, който представлява нарушение на авторските права, моля, следвайте нашите условия и процедура за предявяване на претенции за нарушаване на авторски права.
13. ИЗМЕНЕНИЕ
Ние си запазваме правото, по наше усмотрение, да се променят, променя, добавя или изтрива части от тези Условия за ползване по всяко време без предизвестие, и това е Ваша отговорност е да се преразгледат тези Условия за ползване, за всички промени. Вашето използване на Сайта, след всяка промяна на тези Условия за ползване, ще представлява съгласието си и приемането на ревизираните Условията за ползване.
14. ПРЕКРАТЯВАНЕ
Тези Условия за ползване са ефективни до прекратяването му от вас или от нас. Можете да прекратите тези Условия за ползване без обратна сила по всяко време като се прекрати достъпа ви до и използването на Сайта и унищожаване на всички материали, получени от Сайта и всички свързани с тях документация и всички копия и инсталациите от тях, независимо дали са направени по тези Условия за ползване или по друг начин. Ако прекрати тези Условия за ползване, вие трябва да ни информирате чрез изпращане на уведомление за такова прекратяване от сертифициран United States поща, пощенски разходи предплатена към:

Ние може да прекрати тези Условия за ползване (включително достъпа ви до и използването на Сайта) без причина и без да ви уведомява, по наше усмотрение. При неговото прекратяване вие трябва да се прекрати всякакъв достъп до или използването на Уебсайта и да унищожи всички материали, получени от Сайта и всички свързани с тях документация и всички копия и инсталациите от тях, независимо дали са направени по тези Условия за ползване или по друг начин. Ние сме приети и се прилагат политика, която предвижда прекратяване, при подходящи обстоятелства, на потребители, които са повторни нарушители на авторското право.
Разпоредбите на настоящите Условия за ползване, които по своята същност трябва да оцелее прекратяването на тези Условия за ползване, трябва да оцелее такова прекратяване.

15. ПРИЛОЖИМО ПРАВО И СПОРОВЕ
Тези Условия за ползване, правата и задълженията, нашите права и задължения, както и всички действия, предвидени от тези Условия за ползване, ще се ръководи от законите на Република България, без оглед на принципите на конфликти на правовата държава. Тези Условия за ползване няма да бъдат уредени от Конвенцията на ООН относно договорите за международна продажба на стоки.
Всякакви спорове, свързани по някакъв начин с посещението си в Уебсайта или продукти, които купувате чрез Уебсайта, се представя на поверителна задължителен арбитраж в град София

Решението на арбитъра е задължителен и може да бъде вписано като съдебно решение по какъвто и да е компетентен съд. В най-голяма степен, позволена от приложимото право, без съд съгласно тези Условия за ползване, се присъедини към арбитража включвайки всички други страни на тези Условия за ползване, независимо дали чрез клас арбитражни производства или по друг начин.
Във всеки спор, действие, производство, или арбитраж, отнасяща се до този сайт и / или тези Условия за ползване, преобладаващата страна има право да си възстанови, в допълнение към всяко друго обезщетение на вредите или други средства за защита, такси неговите разумни адвокатски хонорари, разходи и разходи (включително, без ограничение, разходи за вещи лица и такси всички разумни адвокатски хонорари, разходи и разноски при обжалване).

16. ЕЛЕКТРОННИТЕ СЪОБЩЕНИЯ
Когато посетите Уебсайта или изпращайте електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път. Вие се съгласявате да получавате съобщения от нас по електронен път. Ние ще комуникираме с Вас по електронната поща или чрез публикуване на обявления на уебсайта. Вие се съгласявате, че всички договори, писма, разкрития и други съобщения, които ние предоставяме по електронен път, съответстват на всички законово изискване, че тези съобщения са в писмена форма.
17. НЕ предложение за склоняване
Този сайт е само за информационни цели. Информацията, съдържаща се в този сайт, не е предназначена за нито представлява предложение или покана за продажбата на всяка гаранция, или за всякакви услуги.

18. РАЗНИ правни разпоредби
Ние може да прекрати Сайта по всяко време и по всякаква причина, без предизвестие. Ние може да променя съдържанието, експлоатация, или особености на сайта по всяко време по някаква причина, без предизвестие.

Вие се съгласявате, че, партньорство, трудови правоотношения или агентски връзки никаква съвместна дейност между вас и нас, в резултат на настоящите Условия за ползване или използването на Уебсайта. Нищо, съдържащо се в тези Условия за ползване, не накърнява правото ни да се съобразят с правителствени, съдебни, и исканията на правоприлагащите органи или изисквания, свързани с вашето ползване на Уебсайта или информацията, предоставяна на или събирана от нас с оглед на това ползване. A печатна версия на тези Условия за ползване и на всяко уведомление, направено по електронен път е допустимо в съдебни или административни производства, основани на или свързани с тези Условия за ползване в същата степен и при същите условия като други бизнес документи и записи първоначално генерирана и поддържана в печатна форма.
Неспособността ни да наложи някоя от разпоредбите на настоящите Условия за ползване или да отговорите на нарушение от вас или други хора не представлява отказ от правото си да наложи всяка друга разпоредба от тези Условия за ползване, както това нарушение или всеки друг.
Ако някоя от разпоредбите на настоящите Условия за ползване, е невалидна или неприложима съгласно приложимото законодателство, останалите разпоредби ще продължат в пълна сила и действие, и невалидната или неприложима клауза ще се счита заместена от валидна, приложима разпоредба, която най-пълно отговаря на целта на първоначалната разпоредба.
Заглавията на клаузите и секции в този договор са поставени за справка и само и по никакъв начин не се определят удобство, лимит, или описват обхвата или намерението на всяка разпоредба от него.
Тези Условия за ползване представляват цялото споразумение между вас и нас за сайта, и отменя всички предишни или едновременни споразумение относно тази материя.

ЗАБЕЛЕЖКА и процедурата за искове от нарушение на авторските права
Ако смятате, че вашата работа е копиран по начин, който представлява нарушение на авторските права, моля, дайте ни авторското право агент на писмената информация, посочен по-долу. Моля, имайте предвид, че тази процедура е изцяло за нас, като уведоми, че смятате, че Вашата материали с авторски права е нарушено.
• електронен или физически подпис на лицето, упълномощено да действа от името на собственика на авторските права;
• Описание на авторски права, за който твърдите е била нарушена;
• Описание на къде материала, за който твърдите, че нарушава се намира на интернет страницата;
• Вашият адрес, телефонен номер и адрес на електронна поща;
• Декларация от вас, че имате вяра, на добра воля, че спорната използване не е разрешено от собственика на авторските права, от негов представител или от закона;
• Декларация от вас, за предотвратяване на лъжесвидетелство, че предходното информацията в уведомлението е точна и че вие сте собственикът на авторските права или упълномощени да действат от името на собственика на авторските права.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Ние силно се ангажира да защитава личните си данни и осигуряване на безопасна онлайн преживяване за всички наши потребители, като същевременно предлага най-високо качество на потребителското изживяване. Чрез използването www.olgan.org ("Уебсайтът"), Вие се съгласявате с условията за тази Декларация за поверителност. Защото ние събираме някои видове информация за и от вас, ние вярваме, че е важно да се разбере нашата събирането и използването на тази информация. Тази Декларация за поверителност се описва каква информация събираме, как я използваме, как да се поправи или да го промени, и какви стъпки ще предприеме, за да защити личната информация, предоставена ни както онлайн, така и офлайн. Моля, прочетете пълния декларацията за поверителност по-долу, както и на нашите условия за ползване, и се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.
Каква информация събираме за вас?
Можете да посетите нашия сайт, прочетете материали, както и да преглеждате съдържанието на сайта, без да ни даде никаква лична информация. За да ви осигури най-добро и ефективно персонализирано обслужване и внимание, и да бъдат приети някои искания, които ви правят, ние да поиска информация за вас, при определени обстоятелства и събира определена информация автоматично.
Информацията, която сте доброволец
Ние събираме лична информация, която въвеждате в Уебсайта или по друг начин доброволно да ни (като например вашето име, адрес на електронна поща, номер на кредитна карта, домашен адрес, телефонен номер и / или подобна информация), когато се свържете с нас, за да, наред с други неща, правят покупки или да поиска информация. Можете да изберете да не предоставят определена информация, но след това може да не сте в състояние да се възползват от много от нашите възможности. Ние използваме информацията, която предоставяте за такива цели като отговор на вашите заявки, персонализиране на бъдещи преживявания за вас, подобряване на нашата дейност, и общуването с вас.

ИНФОРМАЦИЯ събират автоматично
Ние получаваме и съхраняване на определени видове информация, когато си взаимодействат с нас. Така например, подобно на много уеб сайтове, ние използваме "бисквитки" и ние получаваме някои видове информация, когато вашия браузер достъп нашия сайт или реклами и друго съдържание, обслужван от нас или от наше име на други уеб сайтове. Ние може също автоматично да събираме вашия Internet Protocol и препращащ уебсайт адреси, тип на браузъра, и име на домейн. Тази информация помага улесни вашия онлайн опит на нашия уебсайт. Ние използваме "бисквитки", за да следите схеми за използване на нашия сайт и да контролирате показването на реклами, както и да предложи други функционалности. Можете да изключите бисквитките, но това ще се отрази на вашия онлайн опит. Моля вижте по-долу за повече подробности относно бисквитките.

Какво ще правим със събраната информация?
Ние използваме събраната информация, за да се оцени и управлява нашия сайт, изпълним вашите искания, отговори на евентуални бъдещи проблеми, като например трудности при навигирането нашия сайт или достъпа до определени функции, както и да се прецени на тенденциите при потребителите.
Както във всяка сделка, когато купувате продукти или да направите дарение чрез кредитна карта, вашата кредитна карта компания ще има цялата необходима информация за името на продавача, продукт (а) закупени, дата, на обща цена и друга информация, необходима за процеса на транзакция. Ние няма да се предоставят по друг начин с всички лични данни на компанията кредитна карта без ваше разрешение. Ние и нашите технически и изпълнението агенти, партньори и консултанти следвайте внимателно забранени процедури за защита на данни на кредитни карти във връзка с вашите сделки и се придържат към определени законови изисквания.

КАК споделите личните си данни?
Лична информация е достъпна за нас и за техническите и изпълнението агенти, партньори и консултанти, които правят нашия уеб сайт на ваше разположение. Anonymous информация е на разположение на нашите партньори, спонсори и партньори.
Хостинг на уебсайтове фирми, технически и бази данни консултанти, рекламни агенции, обработка на поръчките партньори и други трети страни могат да имат достъп до лична информация в хода на вземане на нашия сайт и съдържанието му на разположение. Всички фирми, работещи за и с нас, трябва да отговарят на нашите правила за поверителност, и не е разрешено да продава вашата информация на трети лица или да го използвате освен разрешените от нас и вас, или както е разрешено или се изисква от закона.
Ние си запазваме правото да използва или разкрива никаква информация без предупреждение или съгласие за следните цели: колкото е необходимо, за да задоволи всеки закон, наредба или юридическо искане; да извършва разследвания на жалби на потребители или възможни нарушения на правото; да се защити целостта на нашия сайт и наша собственост; да се защити безопасността на нашите посетители или други лица; да изпълним вашите искания; или да си сътрудничат при всяко юридическо разследване.

КАК Ние използваме бисквитки?
Вашият уеб браузър предлага така наречените "бисквитки", които, ако се разреши тяхната употреба, магазин за малки обеми от данни на вашия компютър, когато посетите даден уеб сайт. Cookies не съдържат никаква лична информация за вас и затова не могат да бъдат използвани, за да ви идентифицира лично. Въпреки това, бисквитки ни помогне в проследяването кои от нашите функции ви харесва най-добре и да я направи по-лесно да използвате нашия сайт. Вие имате възможността да приемете или да откажете бисквитките чрез модифициране на вашия браузър. Нашият сайт е видима дори ако забраните функцията за бисквитка на вашия браузър. Все пак, ако забраните бисквитките, някои модерни и персонализирани функции или предложения, няма да бъдат достъпни за вас.

Как да контролирате вашата лична информация?
Можете да се отпишете и да е от нашите онлайн актуализации за електронна поща, като следвате инструкциите от абонамент в тялото на всяко електронно съобщение. Ние ще предприемем разумни търговски мерки за осъществяване на вашите неучастие освобождава искания своевременно; но все още можете да получавате промоционална информация от нас по пощата до 60 дни поради печат и пощенски графици, както и до 10 дни за електронна поща. Можете също така да продължи да получава информация от тези трети страни, на които преди това е разкрита информацията си.

Сигурност на Вашата лична информация
Ние обединяваме стандартни промишлени практики вътрешно, така и с нашите доставчици на услуги, които според нас костюми на степента на чувствителност на информацията участва за поддържане на сигурността на личните ви данни и да се избегне неговото оповестяване, освен както е описано в тази Декларация за поверителност.
Въпреки, че ние сме внедрили системи и процедури за осигуряване на данните, поддържани от нас, сигурността по време на предаване по интернет никога не може да бъде гарантирана. Нашата политика е да се ограничи достъпът до лични данни на тези работници и служители или агенти, с конкретна нужда за достъп или да унищожи тази информация. Ние съхраняваме данни за множество системи обслужване, както в контролирана среда. За да се поддържа сигурността, ние провеждаме вътрешни прегледи на нашите мерки за сигурност на регулярна основа.

ПРОМЕНИ В нашата Декларация за поверителност
Ние ще актуализира понякога тази политика, както е необходимо, за да защитим нашите потребители и да се съобразят с променящата се среда за конфиденциалност. Препоръчваме ви да проверите Декларацията за поверителност, когато посещавате нашия сайт, за да сте сигурни, че сте наясно с и да разберат сегашната ни политика. Ако направим съществени промени в тази политика, или в начина, по който използваме или да събира вашата лична информация, ние видно място ще публикуваме тези промени преди осъществяване на промяната. Ние няма да прави никакви задна дата съществени промени в начина, по който се справяме по-рано събира лична информация, освен ако не ни позволи да го направи, или ако не са законово задължени да направят това, и в такъв случай ние ще електронна поща регистрирани посетители в сайта информация за материалния промени в тази Декларация за поверителност.
Условия на употреба, уведомления, и ревизиите

Ако решите да посетите нашия сайт, вашето посещение и всеки спор във неприкосновеността на личния живот е предмет на настоящото известие и нашите Условия за ползване, включително ограничения за вреди, разрешаване на спорове, както и прилагане на законодателството на щата Калифорния. Ако имате някаква загриженост за неприкосновеност на личния живот в нашия сайт, моля свържете се с нас с пълно описание, и ние ще се опитаме да го решим. Тъй като нашите бизнес промени, нашата политика за поверителност и условия за ползване могат да се променят също. Ние може електронна поща периодични напомняния за нашите известия и условия, освен ако не сте ни учи да не, но вие трябва да проверите нашия уебсайт често, за да видите последните промени. Освен ако не е предвидено друго, настоящата ни политика за поверителност се отнася до цялата информация, която имаме за вас и вашия акаунт. Ние няма да се променя съществено нашите политики и практики, за да ги направят по-малко защитно на лична информация, събрана в миналото, без съгласието на засегнатия потребител.

ДЕТСКA ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Ние сме силно ангажирани с опазването на безопасността и неприкосновеността на личния живот на децата, които посещават нашия уебсайт. Ние не събираме съзнателно лична информация онлайн от деца под 13 години. Нашият уеб сайт включва съдържание, което вярваме, че е неподходящо за деца под 13 години и нямаме възможност да следим, дали те го ползват или не. Ние насърчаваме всички родители да говорят с децата си за онлайн безопасност и да контролират децата си при използване на Интернет.

Възстановяване, както и политиката за връщане
Coaching, Семинари, теле-семинари, книги и обучения се считат за потвърдени по време на покупката. Мястото е много ограничено в нашите програми. Всички стоки, които се предлагат в сайта, с изключение на тези, за които закона не позволява връщане, може да върнете в 14-дневен срок след покупката. Известие за желание да отмените трябва да се дава в писмена форма и изпратено по е-мейл на info@olgan.org. Купувачът поема транспортните разходи за върнатата стока.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА
Ако имате някакви въпроси относно тази Декларация за поверителност или практиките ни за поверителност, моля, пишете ни на info@olgan.org. Моля, включете URL адреса на сайта, участващи в заявката си.